Feilsøking

Lærestøtte: Kontakt kundestøtteteamet vårt

Hvis du trenger hjelp til å bruke produktene våre, er kundestøtteteamet vårt her for å hjelpe deg.

For å åpne en kundestøttehenvendelse kan du klikke her eller klikke på koblingen Send inn en forespørsel til kundestøtte nederst på hver side i kunnskapsbasen vår.

Merk: Hvis du er kontoadministrator, anbefaler vi at du gir kundestøtteteamet vårt tilgang til kontoen din før du sender inn en forespørsel. Når kundestøtteteamet vårt har tilgang til kontoen din, vil det være lettere for dem å gi deg mer personlig hjelp. Mer informasjon finnes i vår artikkel Granting Support Access to Your Account (Gi kundestøtte tilgang til kontoen din).

Når du åpner en kundestøttehenvendelse, må du fylle ut de nødvendige feltene. Alle nødvendige felt er merket med et rødt stjernesymbol (*).

Når du har fylt ut de nødvendige feltene, anbefaler vi at du også oppgir følgende informasjon:

• Beskriv problemet ditt og hva du forventet at skulle skje.
  • Inkluder e-postadressen du bruker til å logge inn for å ta opplæringen din, hvis det er aktuelt.
  • Inkluder metoden du bruker til å logge inn for å ta opplæringen din, hvis det er aktuelt. Hvis du for eksempel klikker på en kobling i en e-post med varsel om opplæring, eller om du bruker enkel pålogging (SSO).
  • Inkluder navnet på eventuelle opplæringsoppgaver du har problemer med eller trenger opplæringssertifikat til.
  • Inkluder nettleseren din og nettleserens versjonnummer.
  • Inkluder navnet på eventuelle utvidelser eller apper som kan påvirke opplevelsen din, for eksempel annonseblokkering eller tilgjengelighetsverktøy.
  • Inkluder operativsystemet ditt (OS), for eksempel Windows eller MacOS.
  • Inkluder skjermbilder av relaterte innstillinger, e-poster eller feilmeldinger. For best mulige resultater anbefaler vi å ta et skjermbilde av hele skjermen.
  • Hvis du allerede har tatt kontakt med egen kundestøtteavdeling, administrator eller leder om dette problemet, ber vi deg oppgi vedkommendes navn i tilfelle vi må kontakte dem direkte.
Merk: Hvis du er kontoadministrator, anbefaler vi at du også inkluderer en liste over berørte brukere og grupper, eventuelle feilsøkingstrinn du allerede har tatt, og eventuelle relaterte konfigurasjonsfiler (CONFIG) eller synkroniseringslogger.

Når du har åpnet en kundestøttehenvendelse, vil kundestøtteteamet vårt ta kontakt så snart som mulig.