Felsökning

Utbildningsstöd: KnowBe4s utbildningsområden och inloggningslänkar

Tabellen nedan innehåller de aktuella KMSAT-områdena och inloggningslänkar för dem.

KnowBe4-områden Inloggningslänk
USA https://training.knowbe4.com
EU https://eu.knowbe4.com
Kanada https://ca.knowbe4.com
Tyskland https://de.knowbe4.com
Storbritannien https://uk.knowbe4.com

Länkar för lösenordsåterställning

Använd relevant återställningslänk nedan om du behöver återställa KMSAT-lösenordet.

KnowBe4-områden Länkar för lösenordsåterställning
USA https://training.knowbe4.com/ui/users/send_password_reset_email
EU https://eu.knowbe4.com/ui/users/send_password_reset_email
Kanada https://ca.knowbe4.com/ui/users/send_password_reset_email
Tyskland https://de.knowbe4.com/ui/users/send_password_reset_email
Storbritannien https://uk.knowbe4.com/ui/users/send_password_reset_email

Hittar du inte det du letar efter?

Kontakta supporten