Hvis du leser dette, har organisasjonen din implementert KnowBe4s Coaching i sanntid. Med Coaching i sanntid får du sikkerhetstips som lærer deg om risikofylt atferd. Du vil også motta opplæringsvarsler for din opplæring i sikkerhetsbevissthet.
For å finne ut mer om varslene du vil motta, og se hvordan de ser ut, les om organisasjonens leveringsmetode under.
Microsoft Teams
Hvis organisasjonen din bruker Microsoft Teams, vil du motta sikkerhetstips og opplæringsvarsler i Microsoft Teams-kontoen din. Se skjermbildene under for å se hvordan disse meldingene ser ut.
Sikkerhetstips
Opplæringsvarsel
Slack
Hvis organisasjonen din bruker Slack, vil du motta sikkerhetstips og opplæringsvarsler i Slack-kontoen din. Se skjermbildene under for å se hvordan disse meldingene ser ut.
Sikkerhetstips
Opplæringsvarsel
Google Chat
Hvis organisasjonen din bruker Google Chat vil du motta sikkerhetstips og opplæringsvarsler i Google Chat-kontoen din. Se skjermbildene under for å se hvordan disse meldingene ser ut.
Sikkerhetstips
Opplæringsvarsel
E-post
Hvis organisasjonen din bruker e-postlevering vil du motta sikkerhetstips og opplæringsvarsler til din profesjonelle e-postkonto. Se skjermbildene under for å se hvordan disse meldingene ser ut.
Sikkerhetstips
Opplæringsvarsel
Tilbakemelding
Hvis organisasjonen din ber om tilbakemelding på sikkerhetstips, vil du få muligheten til å gi tilbakemeldinger på slutten av sikkerhetstips-varselet. Når du gir tilbakemelding, blir svarene dine sendt til organisasjonens KnowBe4-administratorteam. Se skjermbildene og listen under for å se hvordan disse tilbakemeldingsvalgene ser ut:
- Merk som lest: Velg denne knappen for å bekrefte at du har mottatt sikkerhetstipset.
- Vet du hvorfor du mottok denne meldingen?: Velg Ja eller Nei for å indikere hvorfor du har mottatt dette sikkerhetstipset.
- Del tilbakemeldinger eller spørsmål med administratoren din: Skriv inn i tekstfeltet for å dele tilbakemeldinger eller spørsmål du kan ha om sikkerhetstipset.
Når du har gitt svarene dine, velger du Send inn nederst i sikkerhetstipset for å sikre at svarene dine blir registrert.