Fullføre opplæringen

Lærestøtte: Laste ned eller skrive ut opplæringssertifikatet ditt

Etter at du har fullført det tilordnede opplæringsinnholdet, vil du motta et opplæringssertifikat. Hvis du glemmer å skrive ut eller laste ned sertifikatet etter å ha fullført opplæringen, kan du fortsatt laste ned eller skrive ut sertifikatet når som helst.

Følg trinnene nedenfor for å laste ned og skrive ut opplæringssertifikatet ditt.

1. Logg på KnowBe4-kontoen din.
    2. Velg fanen Opplæring øverst på siden.
    3. Se på listen over opplæringer og velg opplæringsinnholdet du ønsker å laste ned et sertifikat for.
      Merk: For arabiske sertifikater vises innholdets tittel og varighet på engelsk.
    4. Klikk på Last ned sertifikatet. Sertifikatet vil automatisk lokaliseres til det valgte opplæringsspråket ditt.
      Merk: Hvis du må lese og godkjenne URL-retningslinjer i forbindelse med opplæringen, vises ikke knappen Last ned sertifikatet før du har lest og godkjent retningslinjene.

Når du klikker på Last ned sertifikatet, åpnes sertifikatet i en ny fane i nettleseren. Fra denne fanen kan du vise, laste ned eller skrive ut sertifikatet ditt. Hvis du har problemer med å vise, laste ned eller skrive ut sertifikatet, må du kontakte kontoadministrator for å få hjelp.

Merk: Sertifikater er kun tilgjengelige for fullført opplæring. Du vil ikke motta et sertifikat for å ha bekreftet interne retningslinjer som organisasjonen din har tilordnet deg.

Tilbake til toppen

Ta kontakt med kundestøtte
circle-arrow-up