Koontinäytön ymmärtäminen

Oppijan tuki: Tiimin koontinäytön yleiskatsaus johtajille

Tiimien koontinäyttöjen avulla johtajat voivat katsella tiimiensä tietoja, kuten tiimin koulutuksen edistymistä, verkkourkintatuloksia ja tiimin riskitulosta. Jos tiimien koontinäytöt ovat organisaatiollasi käytössä ja olet tiiminvetäjä, pääset tiimin koontinäyttöön koulutuskokemuksesi Koontinäyttö-välilehdestä.

Huomaa: Organisaatiosi järjestelmänvalvojat asettavat tiimin koontinäytön käyttöösi ja räätälöivät sen. Tiimin koontinäytössä ei välttämättä ole kaikkia tässä artikkelissa lueteltuja tietoja.

Saat lisätietoa tiimin koontinäytöstä napsauttamalla alla olevia välilehtiä:

Jos joku sinulle suoraan raportoivista henkilöistä on johtaja, Valitse tiimi -osio näkyy koontinäytössäsi. Valitse tiimi -osiossa voit valita, mitä tiimiä haluat tarkastella tiimin koontinäytössä. Voit tarkastella oman tiimisi lisäksi organisaation johtohierarkiassa kolme tasoa sinua alempana olevien johtajien tiimien koontinäyttöjä. Et voi valita Valitse tiimi -pudotusvalikosta yksittäisiä käyttäjiä.

Lisätietoa tiimin valitsemisesta on kuvakaappauksessa ja alla olevassa luettelossa:

1. Valitse tiimi...: Valitse tästä pudotusvalikosta johtaja, jonka tiimiä haluat tarkastella tiimin koontinäytössä.
  2. Tarkastele: Lataa valitun tiimin koontinäyttö klikkaamalla tätä painiketta.
  3. Palauta: Palauta tiimisi koontinäyttö klikkaamalla tätä painiketta.

Koulutuksen edistyminen -kohta näyttää tiimisi kuluneen vuoden aikana suorittamien koulutustehtävien määrän prosenttiosuutena. Prosenttiosuus ei sisällä tiimisi suorittamaa valinnaista oppimissisältöä.

Valinnainen oppimissisältö -kohta näyttää viimeisen vuoden aikana valinnaisia oppimissisältöjä suorittaneiden tiimisi jäsenten prosenttiosuuden.

Verkkourkintatestin tulokset -kohta sisältää yhteenvedon tiimisi PST-tuloksista viimeisen vuoden ajalta.

Lisätietoa kaikista kolmesta mahdollisesta tuloksesta on alla olevassa luettelossa:

• Epäonnistunut: Tämä tulos näyttää tiimin jäsentesi epäonnistuneiden PST-testien määrän. Epäonnistumisiin sisältyvät linkkien klikkaaminen, liitteiden avaaminen, makrojen salliminen liitteille ja tietojen syöttäminen aloitussivulle.
  • Ilmoitettu: Tämä tulos näyttää kertojen määrän, jona tiimisi jäsenet ilmoittivat verkkourkinnan turvallisuustestin (PST) käyttäen Phish Alert Button (PAB) -painiketta.
  • Ei ilmoitettu: Tämä tulos näyttää kertojen määrän, jona tiimisi jäsenet saivat verkkourkinnan turvallisuustestin (PST), mutta eivät epäonnistuneet siinä tai ilmoittaneet sitä.

Tämä osio sisältää myös tiimisi yhdistetyn verkkourkinnalle alttiiden prosenttiosuuden. Saat lisätietoa verkkourkinnalle alttiiden prosenttiosuudesta artikkelista Miten verkkourkinnalle alttiiden prosenttiosuus lasketaan?.

Tiimin riskitulos -osio näyttää tiimisi tämänhetkisen riskituloksen. Tämä tulos perustuu eri tekijöihin, joita ovat esimerkiksi verkkourkintatestin tulokset ja suoritettu koulutus. Saat lisätietoa artikkelista Mikä on henkilökohtainen riskitulos?.

Tiimin tiedot viime vuodelta -osio näyttää tietoja kaikista tarkastelemasi tiimin käyttäjistä. Täältä löydät muun muassa lukumäärän niistä tiimin jäsenistä, joiden koulutuksen suorittaminen on myöhässä, ilmoittautuivat opiskelemaan valinnaista oppimissisältöä tai eivät läpäisseet verkkourkinnan turvallisuustestiä (Phishing Security Test, PST). Organisaatiosi asetuksista riippuen saatat myös nähdä luettelon tiimisi jäsenistä.

Voit suodattaa tiimisi tietoja tämän osion alavälilehtien avulla. Katso lisätietoja kuvakaappauksesta ja alla olevasta luettelosta:

1. Koulutuksen suorittaminen myöhässä: tämä alavälilehti näyttää jokaisen tiimin jäsenen, jolla on erääntyneitä koulutustehtäviä, jotka voidaan yhä suorittaa.
  2. Koulutuksen suorittamisen määräaika on pian: tämä alavälilehti näyttää jokaisen tiimin jäsenen, jolla on koulutustehtäviä, joiden määräaika on seitsemän päivän sisällä.
  3. Suoritettu koulutus: tämä alavälilehti näyttää kaikki tiimin jäsenet ja heille määrätyt koulutukset, jotka on suoritettu kuluneen vuoden aikana.
  4. Valinnainen oppimissisältö: tämä alavälilehti näyttää jokaisen tiimin jäsenen, joka on ilmoittautunut opiskelemaan kirjastonsa valinnaista oppimissisältöä kuluneen vuoden aikana.
  5. Epäonnistuneet verkkourkintatestit: tämä alavälilehti näyttää jokaisen tiimin jäsenen epäonnistuneiden verkkourkinnan turvallisuustestien ja ilmoitettujen verkkourkinnan turvallisuustestien (PST) kokonaismäärän kuluneen vuoden ajalta.
    Tärkeää: näytämme yhden epäonnistuneen verkkourkinnan turvallisuustestin vaikka käyttäjällä olisikin useita epäonnistuneita testejä.
  6. Käyttäjätaulukko: Tässä taulukossa on luettelo kaikista tiimin jäsenistä. Organisaatiosi tiliasetuksista riippuen taulukossa näkyvät käyttäjän nimi, sähköpostiosoite, epäonnistuneiden ja ilmoitettujen verkkourkinnan turvallisuustestien kokonaismäärät ja edistyminen määrätyissä koulutuskampanjoissa.
    Tärkeää: koulutuksen edistymispalkki ei seuraa valinnaisia opintoja.
  7. Käyttäjätiedot: Tämä osio näyttää lisätietoja jokaisesta käyttäjästä sen mukaan, minkä välilehden olet valinnut. Jos esimerkiksi Epäonnistuneet verkkourkintatestit -välilehti on valittuna, näet verkkourkintaan liittyviä lisätietoja käyttäjästä. Pääset tietoihin napsauttamalla mitä tahansa kohtaa kyseisen käyttäjän rivillä.
  8. Näytä tai Piilota kaikki: Napsauttamalla Näytä kaikki näet luettelon kaikista tarkastelemasi tiimin käyttäjistä, mukaan lukien ne, jotka eivät normaalisti kuuluisi kyseiselle välilehdelle. Napsauttamalla Piilota kaikki pääset takaisin tavalliseen välilehtinäkymään.