Koulutuksen suorittaminen

Oppijan tuki: Koulutussertifikaatin lataaminen tai tulostaminen

Kun olet suorittanut oman koulutussisältösi loppuun, saat koulutussertifikaatin. Jos unohdat tulostaa tai ladata sertifikaattisi koulutuksen suorittamisen jälkeen, voit silti ladata tai tulostaa sertifikaatin milloin tahansa.

Lataa tai tulosta koulutussertifikaatti noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Kirjaudu KnowBe4-tilillesi.
  2. Valitse Koulutus-välilehti sivun ylälaidasta.
  3. Etsi koulutusluettelostasi koulutussisältö, josta haluat ladata sertifikaatin.
    Huomaa: arabiankielisten sertifikaattien sisällön otsikko ja kesto näytetään englanniksi.
  4. Valitse Lataa sertifikaatti. Sertifikaatti lokalisoidaan automaattisesti valitsemallesi koulutuskielelle.
    Huomaa: jos sinun on luettava ja hyväksyttävä URL-käytäntö koulutuksessasi, Lataa sertifikaatti -painike ei tule näkyviin, ennen kuin olet lukenut ja hyväksynyt sen.

Kun napsautat Lataa sertifikaatti -painiketta, sertifikaattisi aukeaa selaimessa uuteen välilehteen. Tällä välilehdellä voit tarkastella sertifikaattiasi ja ladata tai tulostaa sen. Jos sinulla ilmenee ongelmia sertifikaatin tarkastelun, lataamisen tai tulostamisen kanssa, ota yhteyttä tilisi pääkäyttäjään saadaksesi apua.

Huomaa: Sertifikaatteja on saatavilla vain suoritetuista koulutussisällöistä. Et saa sertifikaattia työpaikkasi sinulle määrittämien sisäisten käytäntöjen hyväksymisestä.