Phish Alert Button (PAB) Showing but not working in Outlook 2016

Answered

Comments

11 comments

  • Official comment
    Avatar
    James Rendon (Edited )

    Hi Eric!

     I see that you have a ticket open with one of our technicians on this issue and have set up a call to assist in your troubleshooting! Our support team looks forward to helping you as they will be best capable to you on this one

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Shane Stenhjem

    Was this issue resolved? I have one user out of 80 that has the button that does not do anything when clicked. 

    Shane

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Douglas Freeman (Edited )

    Hi Shane, 

    It looks like you are currently troubleshooting with one of our advanced support technicians. Working with them is going to be the best way to keep track of this one to make sure that your user gets the PAB integration. We'll keep an eye on the progress of the ticket to make sure that your issue is resolved to the best of our ability

    We appreciate the follow up here! 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Dukeana Touchton

    I have the same issue. PAB works for all but one user. I've tried same as Eric above. How do I open a ticket?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Donna Vereen

    I am having the same issue with 2  users, Outlook 16, Windows10.  Please post the resolution. Thanks!

     

    Donna V.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Douglas Freeman

    Hello Dukeana and Donna, 

    Thank you for posting on our community board! 

    Dukeana, we have several ways to open a ticket with us you can email us here support@knowbe4.com.
    Or feel free to give us a call at 855-815-9494 Available on weekdays from 6 a.m. - 9 p.m. (Eastern). I can always open a ticket on your behalf as well just let me know if that is something you'd like me to do!

    Donna, the solution may be something that we can post but may be specific to your environment. I always recommend opening a support ticket with one of our technicians to have a closer look at your specific environment with the PAB. 

    If you'd like feel free to use any of the methods above to open a ticket or just let me know and I'll be glad to get that done for you! 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Carl Jessop

    @Eric Johnson - Hi. Hope you are well. We have a very similar issue on our side, especially with newer versions of Outlook 365 (Click to Run). Can I ask, is your issue affected on both x86 and x64 versions of the installer/PAB? Thank you

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Shane Loken (Edited )

    Hello,

    Is there a direct fix for this in the Knowledge Base or somewhere online that I can find? I have put 2 tickets in and I am not receiving a fix. We have 5-6 users that have the button but it doesn't work. Just like the person who started this I have tried every single troubleshooting step they mentioned. 

    Thanks

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Douglas Freeman

    Hey Shane, 

    Thank you for contributing to the community board. I'm sorry you're having trouble It's difficult to say if there is a direct "fix" for the MSI PAB. In my experience, these items end up being machine level errors that need to be mitigated at that level so we would more than likely need support to take a look into what could be causing the issue. 

    If you have a support ticket or have had support items and this is not resolved I would reach out to your customer success manager. They would be the best person to have a conversation with our support team to see if we can get this resolved for you once and for all. 

    I do again apologize that you're having this issue and would love to work with your CSM to get this working for you as needed.  

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Rparkins

    Hello,

     

    We are also experiencing this issue with 2-3 users; what steps should I take for assistance?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Douglas Freeman

    Hello!

    No additional steps needed here, I've created you a support ticket and a technician should be reaching out to you shortly! 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.